Serviciile de pompe funebre sunt acele servicii oferite unei familii în urma decesului unei persoane. Aceste servicii includ o gamă largă de activități și ajutor oferite de profesioniști specializați în gestionarea procedurilor legate de înmormântare sau de alte forme de înmormântare precum incinerarea.

Printre serviciile oferite de o firmă de pompe funebre se numără:

  1. Preluarea decedatului: Aceasta implică transportul și manipularea corpului decedatului de la locul de deces la camera funerară sau la domiciliul familiei.

  2. Conservarea corpului: Îngrijirea și pregătirea corpului decedatului pentru vizionare sau înmormântare. Acest lucru poate include imbalsamarea sau alte proceduri de conservare.

  3. Planificarea funeraliilor: Asistență în organizarea și planificarea ceremoniei funerare, care poate include pregătirea slujbei religioase, a documentelor legale, a obiectelor necesare pentru ceremonie și a altor aspecte logisticie.

  4. Înhumare sau incinerare: Organizarea și gestionarea procedurilor pentru înmormântare sau incinerare în conformitate cu dorințele familiei și cu legile locale.

  5. Asistență pentru familia îndurerată: Oferirea de sprijin emoțional și consiliere pentru familia îndurerată în timpul procesului de înmormântare și după acesta.

Este important să se aleagă cu atenție o firmă de pompe funebre de încredere, care să ofere servicii de calitate și să respecte dorințele și nevoile familiei îndurerate. Prețurile pentru serviciile de pompe funebre pot varia în funcție de regiune, de opțiunile și de serviciile solicitate.

De asemenea, în diferite culturi și regiuni, există tradiții și obiceiuri specifice legate de ceremoniile funerare, iar firmele de pompe funebre sunt adesea pregătite să se adapteze și să respecte aceste tradiții în timpul organizării înmormântării.

Medic Constatator Deces

În funcție de circumstanțele decesului, certificatul constatator poate fi eliberat de medicul de familie, de medicul de primar de pe secția unde a fost internat pacientul sau de medicul anatomopatolog. În cazurile care nu se regăsesc mai sus, vă putem pune la dispoziție un medic constatator care să emită certificatul constatator.

Transport Funerar Intern Și Internațional

Printre alte servicii funerare pe care le ofera compania noastra, se regaseste si transportul funerar al persoanei decedate, facut cu soferi profesionisti, cu experienta in transportul persoanelor decedate, transportul este realizat local - in Cluj-Napoca, national - pe intreg teritoriul Romaniei, dar si international, sau asa cum mai este cunoscut: "repatriere decedati" cu masini frigorifice de ultima generatie, echipate cu cea mai buna tehnologie frigorifica:

Îmbrăcat, Îmbălsămat, Cosmetizat

Pregătirea decedatului în cadrul serviciilor funerare este un proces delicat și respectuos care implică diverse etape și proceduri menite să ofere un aspect îngrijit și respectuos corpului persoanei decedate. Aceasta poate varia în funcție de preferințele familiei, tradițiile culturale și legalele locale. Iată câteva aspecte comune ale pregătirii decedatului:

Păstrarea decedatului la frigider

Dispunem de frigider mortuar profesionist pentru păstrarea corpului pe o anumită perioadă de timp. Utilizarea capacului frigorific este ideală pentru a avea întregul proces în condiții foarte favorabile.

Închiriere pentru acasă a capacului frigorific

Dispunem de frigider mortuar profesionist pentru păstrarea corpului pe o anumită perioadă de timp. Utilizarea capacului frigorific este ideală pentru a avea întregul proces în condiții foarte favorabile.

Întocmire dosar pentru ajutor de deces

Va ajutăm in intocmirea dosarului pentru ajutorul de deces, acesta reprezintă o sumă de bani acordată de către stat în urma decesului unei persoane, iar întocmirea dosarului pentru obținerea acestui ajutor implică anumite documente și proceduri. Procedurile exacte pot varia în funcție de legislația și regulamentele din țara respectivă.

Coroane și aranjamente florale

Coroanele și aranjamentele florale sunt o parte importantă a procesului de înmormântare și sunt utilizate pentru a exprima compasiunea, respectul și dragostea față de persoana decedată. Acestea sunt semne vizuale puternice de omagiere și arată că familia și prietenii persoanei decedate au luat în considerare faptul că fiecare floare este un omagiu adus vieții și sufletului persoanei iubite care a trecut la cele veșnice.

Servicii de catering

Oferim un serviciu de catering de calitate pentru a ajuta familiile să se concentreze pe prezența lor la înmormântare și să nu fie nevoite să se preocupe de pregătirea mesei sau a gustărilor. Oferim serviciul de catering nu numai în mediul urban, ci și în mediul rural, acoperind astfel nevoile familiilor din zone mai puțin accesibile sau mai îndepărtate. Meniul nostru de catering este variat și se potrivește tuturor gusturilor și nevoilor. Suntem dedicați să oferim servicii de catering de calitate, cu alimente proaspete și de înaltă calitate, preparate cu grijă și atenție la detalii. Toate serviciile noastre sunt personalizate în funcție de nevoile și preferințele fiecărei familii, pentru a ne asigura că oferim cele mai bune servicii posibile.

Produse patiserie

Oferim -colac parastas -colac prapor -set pomene -prescură -cozonaci -cuib de viespe -japoneză / colac